Praktijk Inge Hekking Voetreflex Plus en Medisch Pedicure
Verzorging die uw voeten nodig hebben en verdienen

Over Inge Hekking

Ik ben Inge Hekking en heet u van harte welkom in mijn praktijk voor Voetreflex Plus en medisch pedicure behandelingen. Met veel plezier werk ik in mijn praktijk in het Medisch Centrum Stellendam te Vaassen.

In 2017 heb ik de driejarige HBO beroepsopleiding Voetreflex Plus bij Total Health Academy met succes afgerond. Daarna heb ik de opleiding Medische en psychosociale Basis Kennis (MBK) behaald in 2018. Door mijn grote interesse in gezondheid, vitaliteit en de natuurgeneeskunde heb ik mijzelf naast medisch pedicure ook gespecialiseerd in de gezondheid van de mens. Voetreflex Plus therapie heeft een grote invloed op lichaam en geest. Tijdens de behandelingen combineer ik de westerse reflexzonemassage met de Chinese filosofie van meridianen en acupunctuurpunten en maak ik daarnaast ook gebruik van energetische (voet)massages. Voetreflex massages zijn een goede aanvulling op de reguliere geneeskunde.

Voor mijn afstudeerscriptie onderzoek heb ik onderzocht of Voetreflex Plus therapie pijn bij artrose patiënten kan verminderen. Hier heb ik hele positieve resultaten mee behaald.

Tijdens en na deze opleidingen heb ik een aantal cursussen en modules gevolgd, zoals cupping, effectieve pijn behandeling met Tuina, Tuina Zen massage, triggerpoint therapie bij voet- en onderbeen klachten en bij nek- en schouderklachten, Chinflex® Professional.

Als medisch pedicure ben ik breed opgeleid om alle gezonde en risicovoeten te behandelen. Hierdoor kan ik de juiste verzorging en adviezen geven voor elke type voet. Ik werk volledig volgens de beroepscode van de voetverzorging. Dit houdt in dat ik altijd de maximale veiligheid en hygiëne nastreef en dat ik zo milieubewust mogelijk werk.

Daarnaast zorg ik ervoor dat ik altijd op de hoogte ben van de nieuwste ontwikkelingen. Uit interesse, maar ook omdat ik u de beste voetverzorging wil geven. Mochten uw voetklachten buiten mijn kennisgebied vallen dan zorg ik dat ik kan overleggen met de podotherapeut of huisarts.

Dat u geniet is belangrijk, maar u wilt natuurlijk dat de behandelingen van hoge kwaliteit zijn. Tijdens mijn behandelingen zorg ik ervoor dat u en uw voeten ontspannen, zodat u relaxt en evenwichtig in het leven kunt staan. Een gezellig en ontspannen sfeer staat hierbij centraal. Als gediplomeerd Voetreflex Plus therapeut en medisch pedicure weet ik hoe belangrijk uw voeten zijn. Kortom u en uw voeten zijn bij mij in goede gespecialiseerde handen.

U geniet en uw voeten genezen.

Graag tot ziens bij Praktijk Inge Hekking!

Twijfelt u over de gezondheid van uw voeten of wilt u uw voeten gewoon even wat extra zorg geven? Maak dan gerust een afspraak.

 
E-mailen
Bellen
Map