Praktijk Inge Hekking Voetreflex Plus en Medisch Pedicure
Verzorging die uw voeten nodig hebben en verdienen

Pedicure

Bij voetklachten verandert ongemerkt uw lichaamshouding. Dit kan leiden tot klachten in al uw gewrichten, zelfs tot nekklachten. Als medisch pedicure heb ik een professionele kijk op de gezondheid van uw voeten.
Voordat ik aan het werk ga, analyseer ik de gezondheid van uw voeten en bespreken we eventuele klachten. Vervolgens ga ik aan het werk en verwijder ik mogelijk eelt en likdoorns. Ik behandel ingroeiende nagels of schimmelnagels en ik knip en frees uw nagels op de juiste manier. Afsluitend krijgt u altijd een korte ontspannende voetmassage.
Omdat voeten het liefst dagelijks verzorgd worden, adviseer ik u over hoe u zelf uw voeten zo goed mogelijk kan verzorgen.
Uw voet is gezond en als de zon zich weer vaker laat zien, behoren open schoenen en slippers weer tot de mogelijkheden.

Risicovoeten:

Bij risicovoeten ontstaan vaak problemen als gevolg van diabetes, reuma, vaatlijden, ouderdom, neurologische problemen of verwaarlozing. Als medisch pedicure ben ik breed opgeleid om alle zogenaamde risicovoeten te behandelen. Hierdoor kan ik de juiste verzorging en adviezen geven. Hierbij is de samenwerking met de internist, podotherapeut, huisarts en praktijkondersteuner belangrijk.

Wanneer u diabeet- of reuma patiënt bent komt u meestal in aanmerking voor een vergoeding via uw zorgverzekering.


Eerste pedicure behandeling

Anamnese, voetonderzoek, behandelplan, nagels, eelt en likdoorns behandelen.

Volledige pedicure behandeling

Onderhoudsbehandeling. U ontvangt een volledige pedicure behandeling. De inhoud van de behandeling is afhankelijk van uw voeten. Alles wat nodig is wordt uitgevoerd in de beschikbare tijd.

Eerste pedicure behandeling de Luxe

Deze afspraak kunt u boeken wanneer het de eerste pedicure behandeling bij Praktijk Inge Hekking is. De inhoud van de behandeling is afhankelijk van uw voeten. De behandeling wordt afgesloten met een Voetreflex  Plus ontspanningsmassage.

Luxe voetbehandeling

U ontvangt een volledige pedicure behandeling, inclusief een Voetreflex Plus ontspanningsmassage.

Pedicure behandeling tot 20 minuten

Voor het verwijderen van een likdoorn, ingroeiende teennagel of voor het behandelen van wratten.

Pedicure behandeling tot 30 minuten

Voor het knippen, polijsten, reinigen van de nagelriemen of het verwijderen van een likdoorn, ingroeiende teennagel of voor het behandelen van wratten.

Gelnagel:

Voor schimmelnagels, gescheurde nagels, getraumatiseerde nagels of nagels die dreigen in te groeien, is de LCN Wilde-pedique plus-correctiemethode een optie. Een elastische vloeistof vervangt de nagel, geheel of gedeeltelijk. De natuurlijk uitziende kunstnagel is vriendelijk voor de nagel en past zich aan de bewegingen van uw voet en nagel aan.

Nagelreparatie (Acryl):

Met een acryl nagel kan een nagel begeleid worden die is afgebroken om zo een mooie nagel te krijgen of te voorkomen dat een nagel in gaat groeien.

Antidruk-techniek:

Een antidruk-techniek ontlast tijdelijk pijnlijke locaties of drukplekken. Druk verdelende materialen kunnen na het verwijderen van bijvoorbeeld een likdoorn ervoor zorgen dat deze plek bij het lopen niet of minder belast wordt.

Ortheses:

Een orthese is een op maat gemaakt siliconen hulpstukje dat het drukpunt op uw voet ontlast. Ortheses kunnen druk ontlastend, regulerend of druk verdelend werken.

Nagelbeugel:

Een nagelbeugel wordt geplaatst bij ingroeiende nagels. De nagelbeugeltechniek helpt de groei van de nagel te reguleren en de druk te verminderen.

Twijfelt u over de gezondheid van uw voeten of wilt u uw voeten gewoon even wat extra zorg geven? Maak dan gerust een afspraak.


 
E-mailen
Bellen
Map